Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

ASIA BEACH RESORT & SPA HOTEL (5*)

Available Rooms

No Rooms Found

ASIA BEACH RESORT & SPA HOTEL (5*)
ALANYA-ANTALYA

569 € per person (7 nete)
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
🚐 Transferi Aeroporti Hotel Aeroport
🏨 Akomodimi në Hotel per 7netë
🍽️Sherbimi Ultra All Inclusive
►Taksat turistike
►Asistence gjatë gjithë kohës
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
038 707 111
049 707 111
045 707 111
Viber +383 45 707 111
info@travelplus-ks.com

Policies of ASIA BEACH RESORT & SPA HOTEL (5*)

Amenities of ASIA BEACH RESORT & SPA HOTEL (5*)

  • Aerobic
  • Aquapark
  • Fitness Center
  • Internet
  • Mini Bar

Guest Reviews (0 reviews)

ASIA BEACH RESORT & SPA HOTEL (5*) Alanya, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo

Watch Dragon ball super

%d bloggers like this: