Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

Gural Premier Belek

Available Rooms

No Rooms Found

Gural Premier Belek

Rreshqit pa marre fryme neper slitat sfiduese dhe perplasu me force ne uje. Kjo eshte rutina ditore te Gural Premier Belek. Nga anija pirateve, te pishina me rere e deri te rreshqitesja me emrin Twister, parku ujor eshte nje bote magjike per te rritur e femije.Mremjet kane po aq gjalleri me mbremjet gala, festat bue detit dhe baret e shumta. Ne ju keshillojme Irish Pub.

Ultra All Inclusive

Ushqimi te Gural eshte i larmishem, i fresket dhe me specialitete  te perzgjedhura nga Mesdheu dhe bota. Produkte te zgares, te gjitha frutat e stines, embelsira orientale dhe moderne, sallatat dhe mezet jane pjese e pandare e bufese te Gural Premier. Darkave shpesh ka specialitete gurme si mish gjahu, sushi e specialite te tjera aziatike. Restorantet Snack ofrojne fruta , akullore, produkte te zgares, hamburger, pite.

Akuaparku

Fanatiket e emocioneve te forta do te perjetojne nje vrull adrenaline te panderprere ne kete akupark gjigand j 15.000 m2: 5 pishina, 8 rreshqitese pa fund e pa krye per te rritur (Vrima ne hapesire, Vrima e zeze, Rafting, Multislide, Vorbulla e Verdhe, Vorbulla Blu, Kamikaze, Tunel me renie te lire)

Per femijet e te gjitha moshave ka 7 rreshqitese: Oktapodi tresh(3), Minirreshqitese(2), Rreshqitesja e gjelber, Rreshqitesja Blu, dhe nje pishine me rere per bebe. Nje pishine piratesh me mini rreshqitese ne forme gjarperi , breshke apo oktapodi eshte nje monument zbavitjeje per femijet.

Happy Kidsland

Nje klub femijesh ku ata argetohen nga 10:00 deri ne 23:00 nen kujdesin e mbikqyresve te trajnuar. Shfaqje, gara, evente te dizenjuara posacerisht per femije, programe kreative cilesore, minidisko jane disa nga argetimet qe u ofrohen femijeve ne nje ambient perrallor.

Në çmim përfshihen:

• Bileta e aeroplanit ktheyse

• Akomodimi për 7 netë në hotel

• Shërbimi Ultra-All-Inclusive

• Transferi Hotel – Aeroport – Hotel

• Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim

• Të gjitha taksat

Policies of Gural Premier Belek

Amenities of Gural Premier Belek

  • Aerobic
  • Aquapark
  • Fitness Center

Guest Reviews (0 reviews)

Kushtet e Sherbimit: Rezervimi: Të gjitha rezervimet mund të bëhen përmes Web faqës, Emailit apo Telefonit të Pushime.com, dhe këto kërkesa merren seriozisht nga ana e stafit tonë duke e konsideruar si të rëndësishme te gjithë procesit nga fillimi i udhëtimit/pushimeve, deri në mbarimin e tyre nga klientët tanë te organizuar në grupe ose individë. Kushtet e rezervimit të shërbimit kanë të vetmin qëllim që të qartësojnë marrëdhëniet klient – agjensi për të evituar ndonjë keqkuptim në lidhje me rezervimin tuaj. Rezervimi është valid vetëm në rastin e konfirmimit nga ana e stafit të Pushime.com Anuilimi Të gjitha shërbimet e rezervuara dallojnë për nga specifikacionet e tyre, rrjedhimisht anulimet e tyre kanë kushtet strikte të vendosura nga tour operatorët e jashtëm. Ju lutemi që për anulimin e rezervimit të shërbimit tuaj të na kontaktoni direkt përmes emailit apo numrave tanë të telefonit. Çmimi: Të gjitha çmimet e ofertave te Pushime.com LLC janë në valuten euro. Mënyra e pageses: Pagesa e rezervimit të shërbimit/produktit nga ana e klientit mund të bëhet përmes: Transferit Bankar në llogaritë e Pushime.com LLC Debit apo Kredit Kartele përmes POS-it në zyret e Pushime.com LLC Para të gatshme (Cash) në zyret e Pushime.com LLC * Te gjitha shpenzimet dhe komisionet bankare duhet te barten nga ana e klientit * Kushtet e lartë cekura në raste të caktuara mund të janë fleksibile duke u bazuar në marrëdhënjen dhe arritjen e marreveshjes në mes klientit dhe kompanisë Pushime.com.

Gural Premier Belek

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo

Watch Dragon ball super

%d bloggers like this: