Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

Abras Cave Hotel, Cappadocia, Turqi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Turqi
+383 38 707 111
4 nights

Cappadocia, Turqi 🇹🇷!

2 Netë/3 Ditë prej 259€
⋙ Abras Cave Hotel BB

🔴 Në çmim përfshihet:
Bileta e aeroplanit
Transferi: aeroport – hotel – aeroport
Akomodimi në hotel me mëngjes!
Taksat e aeroportit.
⋙ Per me shume info:

: 038 707 111
: 045 707 111
: 049 707 111
📱: +38345707111 (Viber)
: info@travelplus-ks.com
Web: www.travelplus-ks.com

Policies of Abras Cave Hotel, Cappadocia, Turqi

Amenities of Abras Cave Hotel, Cappadocia, Turqi

Guest Reviews (0 reviews)

Abras Cave Hotel, Cappadocia, Turqi Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo