Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

DOSINIA LUXURY RESORT (5*), KEMER

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Turqi
Kemer
Beldibi Göynük Mah. Başkomutan Atatürk Cd. No:508, 07994 Kemer/Antalya, Turkey
+383 38 707 111
7 nights

>> DOSINIA LUXURY RESORT (5*), KEMER

👉 Cmimi: 605€ per person
Nisja me 20 Gusht (7 nete)

👉 Cmimi: 59605€ per person
Nisja me 22 Gusht (7 nete)
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
🚐 Transferi Aeroporti Hotel Aeroport
🏨 Akomodimi në Hotel per 7netë
🍽️Sherbimi: All Inclusive
►Taksat turistike
►Asistence gjatë gjithë kohës
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
038 707 111
049 707 111
045 707 111
Viber +383 45 707 111
info@travelplus-ks.com

Policies of DOSINIA LUXURY RESORT (5*), KEMER

Amenities of DOSINIA LUXURY RESORT (5*), KEMER

Guest Reviews (0 reviews)

DOSINIA LUXURY RESORT (5*), KEMER Kemer, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo