Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

GRAND HOTEL DE PERA 4* Taksim, Istanbul

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Turqi
Asmalı Mescit Mahallesi, Meşrutiyet Cd. No:55, 34430 Beyoğlu/İstanbul, Turkey
+383 38 707 111
2 nights

♥️♥️STAMBOLL – aty ku Lindja takohet me Perendimin
GRAND HOTEL DE PERA 4*
230€ Për person në dhomë dyshe

🔺Bed and breakfast 🔺
2 netë 3 ditë ➤➤➤ 230 €

Nisja me datën 19.10.2018
Kthimi me datën 21.10.2018

Çmimi përfshinë:
➤ Fluturimin
➤ Hotelin
➤ Transporti Aeroprt – Hotel – Aeroport
➤ Të gjitha taksat e aeroportit

Kontaktoni në:
: 038 707 111
: 044 707 111
: 049 707 111
📱: +38345707111 (Viber)
: info@travelplus-ks.com
Web: www.travelplus-ks.com

Policies of GRAND HOTEL DE PERA 4* Taksim, Istanbul

Amenities of GRAND HOTEL DE PERA 4* Taksim, Istanbul

Guest Reviews (0 reviews)

GRAND HOTEL DE PERA 4* Taksim, Istanbul Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo