Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

HAMIT BEY 3 “Laleli”

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
3 star
Turqi
2 nights

🤩❤️Eshte koha per te vizituar STAMBOLLIN😉❤️Oferta qe nuk duhet humbur!❤️🤩

**HAMIT BEY 3 “Laleli” 189 EUR
Nisja : cdo te shtune ora 09.05
Kthimi : cdo te hene ora 20.00

Në çmim perfshihet:
✈️ Bileta e aeroplanit: Prishtinë – Stamboll – Prishtinë, TURKISH AIRLINES
🚌 Transferi prej aeroportit per në hotel dhe ansjelltas,
🏬 Akomodimi në Hotel
🍽️ Mëngjesi në hotel!

⋙ Per me shume info:
: 038 707 111
: 045 707 111
: 049 707 111
📱: +38345707111 (Viber)
: info@travelplus-ks.com
Web: www.travelplus-ks.com

Policies of HAMIT BEY 3 “Laleli”

Amenities of HAMIT BEY 3 “Laleli”

Guest Reviews (0 reviews)

HAMIT BEY 3 “Laleli” Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo