Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

OZ Hotels Incekum Beach Resort (5*), Kemer

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Turqi
Kemer
İncekum Mahallesi, İncekum Mevkii, Yeni Cami Karşısı, 07 400 Alanya/Antalya, Turkey
+383 38 707 111
7 nights

>> OZ Hotels Incekum Beach Resort (5*), Kemer
👉 Cmimi: 668€ per person
Nisja me 29 Gusht (7 nete)
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
🚐 Transferi Aeroporti Hotel Aeroport
🏨 Akomodimi në Hotel per 7netë
🍽️Sherbimi: Ultra All Inclusive
►Taksat turistike
►Asistence gjatë gjithë kohës
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
038 707 111
049 707 111
045 707 111
Viber +383 45 707 111
info@travelplus-ks.com

Policies of OZ Hotels Incekum Beach Resort (5*), Kemer

Amenities of OZ Hotels Incekum Beach Resort (5*), Kemer

Guest Reviews (0 reviews)

OZ Hotels Incekum Beach Resort (5*), Kemer Kemer, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo