Travel Plus- Pushime dhe UdhetimeTravel Plus- Pushime dhe Udhetime
Forgot password?

Vikingen Infinity Resort & Spa (5*), Alanya

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Turqi
Alanya
Akdeniz Blv., Konyaaltı/Antalya, Turkey
+383 38 707 111
7 nights

>> Vikingen Infinity Resort & Spa (5*), Alanya
👉 Cmimi: 607€ per person
Nisja me 05 Shtator (7 nete)
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
🚐 Transferi Aeroporti Hotel Aeroport
🏨 Akomodimi në Hotel per 7netë
🍽️Sherbimi: Ultra All Inclusive
►Taksat turistike
►Asistence gjatë gjithë kohës
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
038 707 111
049 707 111
045 707 111
Viber +383 45 707 111
info@travelplus-ks.com

Policies of Vikingen Infinity Resort & Spa (5*), Alanya

Amenities of Vikingen Infinity Resort & Spa (5*), Alanya

Guest Reviews (0 reviews)

Vikingen Infinity Resort & Spa (5*), Alanya Alanya, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo